Avizier

Avizier

Selecție pentru competiția GTTC Universities Project 2022

Facultatea de Drept a fost invitată de către IBFD (International Bureau of Fiscal Documentation) din Amsterdam să participe la cea de-a șasea competiție anuală ce se adresează studenților din întreaga lume interesați să aprofundeze dreptul fiscal: https://www.ibfd.org/news/gttc-universities-project-competition

Competiția GTTC Universities Project din anul universitar 2021-2022 începe în octombrie 2021, iar finala va avea loc in iunie 2022. Fiecare echipă va prezenta o lucrare pe tema stabilită de către organizatori.

Cele mai bune două echipe participante vor avea posibilitatea de a prezenta lucrarea în Amsterdam (sau online) la sfârșitul anului universitar.

Echipa Facultății de Drept este formată din maximum 5 studenți și va fi coordonată de către lector univ. dr. Marilena Ene ()

Locurile în echipa de drept fiscal sunt deschise studenților cunoscători de limbă engleză care sunt înscriși în anul IV sau la master în anul universitar 2021-2022.

Candidații interesați pot transmite un email la adresa de email până la data de 8 octombrie 2021 în care să prezinte motivația de a participa la această activitate academică însoțită de un certificat care să ateste cunoașterea avansată a limbii engleze.

 

 

 


Data publicării: 04.10.2021

« înapoi