Avizier

Avizier

Sesiune de Dezbateri de Teoria Generala a Dreptului si Doctrine Juridice, ediția a V-a

Centrul de Teoria Generala a Dreptului si de Drepturi Noi are marea placere de a va invita sa participati la Sesiunea de Dezbateri de Teoria Generala a Dreptului si Doctrine Juridice, ediția a V-a, eveniment ce va avea loc pe data de 15.01.2016, incepand cu ora 14:30, in sala Stoicescu (etajul I), Palatul Facultatii de Drept. Tema acestei sesiuni este „Influența jurisprudenței asupra formării dreptului”. Moderator: prof. dr. Simona Cristea.

    Cei care doresc să participe trebuie sa redacteze o lucrare de minim 1500 de cuvinte (Times New Roman, 12, spatiere la 1,5), lucrare pe care o vor prezenta in fata juriului si a celorlalti participanti. Sunt permise echipele de maxim 2 persoane. Timp alocat fiecarei prezentari: 5 minute.

   Cele mai bune lucrari vor fi premiate cu diferite publicatii juridice (oferite de catre Centru și partenerii săi) si fiecare participant va primi o diploma de participare.

   Cei care doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie printr-un e-mail trimis la adresa Inscrierile se fac până pe 14 ianuarie (până la ora 22:00). Mail-ul trebuie să conțină numele, prenumele și grupa participantului (participanților în cazul echipelor), titlul lucrării, lucrarea în format doc. sau pdf.


Data publicării: 14.01.2016

« înapoi