Avizier

Avizier

Succes al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti la Hexagonul Facultăţilor de Drept, Craiova, 2013

În perioada 25-28 aprilie 2013 a avut loc la Craiova, în organizarea Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii din Craiova HEXAGONUL FACULTĂŢILOR DE DREPT, manifestare studenţească tradiţională la care participă facultăţile de drept din cadrul următoarelor universităţi: Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea din Craiova.

Pentru prima dată, la această ediţie a Hexagonului, a fost introdusă proba de „Drept constituţional şi instituţii politice”.

Echipa Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti a câştigat competiţia din acest an, clasamentul general pe facultăţi prezentându-se astfel:

LOCUL I     Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti
LOCUL II    Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara
LOCUL III   Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universității din Craiova
LOCUL IV   Facultatea de Drept a Universității „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca
LOCUL V    Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi
LOCUL VI   Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti a ocupat locuri pe podium la toate probele ştiinţifice, după cum urmează:

- la proba de Drept constituţional şi instituţii politice, studenţii Alina Borlianu şi Cosmin-Constantin Pintilie au ocupat locul II;
- la proba de Drept penal, studenţii Sorin-Constantin Toma şi Ionuţ-Gabriel Vişinescu au ocupat locul II;
- la proba de Drept civil, studenţii Andreea Nica şi Ion Croitoru au ocupat locul III.

De asemenea, studenţii noştri au obţinut rezultate pe podium la toate probele sportive:

- locul II la şah, prin studentul Florentin-Gabriel Nanu;
- locul III la tenis de masă, prin studentul Mihăiţă Manole;
- locul III pentru echipa de baschet fete compusă din Casandra Puşcaşu, Andrada Popescu, Alexandra Lixandru, Francesca Despa şi Ana Stoenescu;
- locul III pentru echipa de fotbal compusă din Alexandru Andrei,  Daniel-Florin Petrache, Constantin Mândroceanu, Mircea Pop, Victor Gâlceavă, Alexandru Bălbărău, Vlad Nistorescu, Gabriel Marin şi Teodor Streinu.

Îi felicităm şi le mulţumim pentru că au reprezentat cu cinste facultatea noastră. Pentru efortul depus şi pentru rezultatul obţinut, toţi cei clasaţi pe primele două locuri la probele la care au participat vor fi premiaţi cu sume din fondul „Moştenirea Profesorului Constantin Stoicescu”.

De asemenea, le adresăm felicitări şi mulţumiri următorilor colegi, cadre didactice, pentru efortul depus cu pregătirea studenţilor:

- prof. univ. dr. Ştefan Deaconu, lector univ. dr. Ramona Popescu şi dr. Fabian Niculae, de la Departamentul de Drept public;
- conf. univ. dr. Cristina Rotaru, conf. univ. dr. Cristian Mitrache, asist. univ. dr. Andra-Roxana Ilie şi drd. Dragoş Pârgaru, de la Departamentul de Drept penal;
- lector. univ. dr. George Ilie, Cristian Paziuc şi Vladimir Diaconiţă, de la Departamentul de Drept privat;
- conf. univ. dr. Remus Dumitrescu, conf. univ. dr. Robert Sakizlian, asist. univ. drd. Monica Gulap, asist. univ. drd. Bogdan Gozu şi asist. univ. drd. Cătălin Şerban, de la Departamentul de educaţie fizică şi sport al Universităţii din Bucureşti.

Nu în ultimul rând, îi felicităm pe toţi studenţii, membri ai delegaţiei facultăţii şi componenţi ai echipelor sportive, pentru dăruirea dovedită în timpul competiţiilor!

CONDUCEREA FACULTĂŢII DE DREPT
A UNIVERSITĂŢII DIN BUCUREŞTI

Bucureşti,
30 aprilie 2013

Data publicării: 30.04.2013

« înapoi