Avizier

Avizier

Succes al echipei Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti la Concursul Național de Procese Simulate pe tema Drept Penal – Infracțiuni contra persoanei.

În perioada 18-21 aprilie 2013 s-a desfăşurat la Arad și Timișoara Concursul Național de Procese simulate pe tema Drept Penal.

Echipa Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, compusă din Sabina Fugaru (grupa 304) și Laura Irizea (grupa 318), a obţinut locul I, fiind declarată echipa câştigătoare a ediţiei din acest an a concursului, după o finală susţinută împotriva echipei Facultății de Drept din cadrul Universităţii De Vest din Timișoara.

Laura Irizea a obţinut şi premiul pentru cel mai bun avocat pledant al finalei.

În semifinalele competiţiei, echipa Facultăţii de Drept a înfruntat echipa Facultății de Drept din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, respectiv echipa Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Oradea.

În runda finală, din data de 21 aprilie, la Timișoara, după pregătirea unor noi pledoarii pe baza unei noi  spețe, anunțată numai cu o zi înainte, au pledat câștigătorii celor două semifinale. Aceștia au pledat în fața unui complet de judecată alcătuit din d-na. avocat Ligia Trocan, dl. avocat Mircea Ursuța și dl. avocat Zoltan Nemeth.

Laura Irizea și Sabina Fugaru sunt studente în anul III la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, Sabina Fugaru urmând și cursurile din cadrul Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene.

Pregătirea echipei Facultăţii de Drept s-a făcut sub coordonarea Doamnei Andra-Roxana Ilie, cadru didactic la Departementul de Drept penal a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, titular de seminare la disciplinele Criminologie şi Drept penal. Partea specială.

Data publicării: 26.04.2013

« înapoi