Evenimente

Evenimente

Uniunea Europeană și statul de drept cu Laura Codruța Kövesi, Procuror-Șef al Parchetului European

Centrul de drept constituțional și instituții politice al Facultății de Drept – Universitatea din București găzduiește un eveniment de anvergură, organizat alături de Asociația Studenților în Drept:UNIUNEA EUROPEANĂ ȘI STATUL DE DREPT cu LAURA CODRUȚA KÖVESI, Procuror-șef al Parchetului European. Evenimentul se adresează studenților Universității din București, dar și tuturor membrilor comunității academice bucureștene, precum și profesioniștilor dreptului.

 

Conferința se va desfășura sub forma unui scurt discurs din partea doamnei Laura Codruța Kövesi, urmat de o discuție cu studenții, în cadrul căreia doamna Procuror-șef al Parchetului European va răspunde întrebărilor acestora cu privire la modul de organizare și funcționare a Parchetului European și a relației dintre activitatea acestuia și conceptul de stat de drept, ca una dintre valorile fundamentale ale Uniunii Europene.

 

Vă așteptăm în data de 9 mai 2023, începând cu ora 11:45 în Aula Magna a Facultății de Drept a UB pentru a intra în dialog cu doamna Laura Codruța Kövesi. Participarea la acest eveniment necesită o înscriere prealabilă în baza căreia se va face accesul, care se poate realiza accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScleKHZ5ohoJhKydSGsLQURD

Hc33bYDmr9lUuUEGIuEvjuXWg/viewform sau prin e-mail la

 
Data publicării: 26.04.2023

« înapoi