Evenimente

Evenimente

Vizita de lucru a conducerii Facultății de Drept a Universității din București la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Republica Moldova

În perioada 26-29 octombrie 2023, conducerea Facultății de Drept a efectuat o vizită de lucru la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Republica Moldova.

În cadrul vizitei, au fost purtate discuții privind cooperarea dintre cele două instituții de învățământ, împreună cu domnul Petrișor Dumitrescu, consulul general al României la Bălți, precum și cu reprezentanții Universității: conf. univ. dr. Natalia Gașițoi, rector, conf. univ. dr. Lidia Pădureac, prim-prorector, conf. univ. dr. Valentina Prițcan, prorector. De asemenea, a avut loc vizita Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat „Alecu Russo”, vizită găzduită de Decanul Facultății, domnul conf. univ. dr. Vitalie Rusu, urmată de prezentarea Bibliotecii Universității și donație de carte juridică.

Mai multe informații despre această vizită și aspectele ce au făcut obiectul discuțiilor pot fi regăsite pe pagina Facebook a Consulatului General al României la Bălți.

Conducerea Facultății de Drept adresează cele mai calde mulțumiri gazdelor și își exprimă speranța că această vizită reprezintă punctul de plecare pentru o fructuoasă colaborare între cele două instituții.


Data publicării: 01.11.2023

« înapoi