Avizier

Avizier

Anunt privitor la utilizarea casutelor postale electronice gazduite de Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, pune la dispozitia studentilor, masteranzilor si doctoranzilor sai cate o casuta postala electronica destinata comunicatiilor legate de activitatile academice. Respectivele conturi e-mail pot fi valorificate doar in scopul efectuarii de comunicatii legate de activitatile universitare, iar nu in scopuri personale, si pot fi valorificate cata vreme este activa calitatea in considerarea careia a fost permisa utilizarea. Incetarea respectivei calitati conduce la inchiderea contului.

Incepand din data de 16 aprilie 2013, accesul la platforma ce gazduieste casutele postale electronice se realizeaza exclusiv prin sistemul Google Apps for Education iar vechiul server nu mai poate fi accesat. Accesul  pentru propriul cont de mail se efectueaza de pe pagina de intampinare a Facultatii de Drept, la adresa drept.unibuc.ro, indicandu-se la Utilizator numele vechi inainte de @drept.unibuc.ro iar Parola este formata din CNP, are un caracter temporar si necesita modificare la prima autentificare. Utilizatorii cu calitate activa de student, masterand ori doctorand care intampina dificultati in utilizare, pot sa scrie un mesaj la adresa  , cu indicarea detaliilor problemelor intampinate (inclusiv capturile de ecran). Detalii utile privind functionalitatile noului serviciu disponibil pentru drept.unibuc.ro  pot fi gasite si la urmatoarele linkuri: Email, Calendar, Docs.

Urmare aplicarii acestor conditii de utilizare a casute postale electronice si in conformitate cu  Politica Google Apps for Education ce impune implementarea serviciului doar pentru institutiile de invatamant superior din Romania ai caror utilizatori sunt profesori, studenti, masteranzi, doctoranzi, migrarea conturilor catre noua platforma a vizat exclusiv utilizatorii care au calitatea actuala de student, masterand ori doctorand al Facultatii.

Data publicării: 24.04.2013

« înapoi