Anunțuri

Anunțuri

Concurs de Procese Simulate de Drept Civil PeliFilip

Dacă te pasionează dreptul civil și aștepți prilejul de a-ți supune cunoștințele juridice, abilitățile de exprimare în scris și talentul oratoric unui test practic, atunci așteptarea a luat sfârșit!

ELSA București, ASD și societatea de avocatură PeliFilip vin în ajutorul tău prin organizarea unui proces simulat în materia dreptului civil, ocazie perfectă pentru a-ți testa cunoștințele și perspicacitatea, de a te face remarcat în fața colegilor și profesorilor și, nu în ultimul rând, de a fi răsplătit pentru munca depusă!

Concursul din acest an va conţine si o fază scrisă, în care echipele participante își vor comunica prin acte procesuale poziţia din litigiu, în săptămânile premergatoare fazei orale. În acest fel, concursul va oferi o experiență cât mai apropiată de un proces real.

Concursul se va desfăşura în data de 26 aprilie 2014 la Curtea de Apel București și se adresează atât studenților de anul II cât și celor de anul III, organizaţi în echipe de cate doi.

Înscrierea valabilă se face prin trimiterea memoriului de rezolvare a celor două probleme de drept pentru anul II, respectiv anul III la adresa până pe data de 17 martie 2014, ora 23.59. Problemele de drept ce trebuie rezolvate și regulamentul de redactare a memoriului se găsesc alături de mesajele de promovare, pe site-ul ELSA Bucuresti: http://elsabucuresti.ro/ și în evenimentul creat pe facebook: https://www.facebook.com/events/1410580465862124/.

Conştientizează-ti puterile, cântăreşte avantajele şi răspunde provocării!

Regulament
Spețe anul II
Spețe anul III

Data publicării: 05.03.2014

« înapoi