Avizier

Avizier

Locul I pentru Facultatea de Drept, Universitatea din București la Hexagonul Facultăților de Drept 2017 - proba științifică de drept penal

Echipa Facultății de Drept a Universității din București, formată din studenții Valentina Dinu (grupa 305) și Florin-Cosmin Bobei (grupa 315) au obținut locul I la proba științifică de drept penal a Hexagonului Facultăților de Drept ce a avut loc la Chișinău, în perioada 26-29 aprilie 2017. 

În urma tragerii la sorți, cele patru subiecte de anul acesta (două spețe și două subiecte de teorie) au fost propuse de Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității din Craiova, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Facultatea de Drept a Unviersității de Stat din Moldova. Lucrarea studenților Facultății noastre s-a detașat de celelalte lucrări, remarcându-se prin răspunsuri corecte și frumos argumentate, obținând un total de 35,775 de puncte din 40 posibile. 

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a fost antrenată de lector univ. dr. Andra-Roxana Trandafir, prodecan și de drd. Ionuț Vișinescu (membru al echipei care a câștigat proba de drept penal în anul 2014). De asemenea, echipa a beneficiat de sprijin din partea conf. univ. dr. Cristian Mitrache și drd. Sorin Toma (membru al echipei care a câștigat proba de drept penal în anul 2014).

Pentru rezultatul obținut, cei doi studenți care au reprezentat Facultatea vor fi premiaţi cu sume din fondul „Moştenirea Profesorului Constantin Stoicescu”.

Rezultatele obținute la celelalte probe ale Hexagonului pot fi consultate la următoarea adresă: 

https://drept.unibuc.ro/Participarea-Facultatii-de-Drept-a-Universitatii-din-Bucuresti-la-Hexagonul-Facultatilor-de-Drept-Chisinau-2017-s61-avz631-ro.htm

Data publicării: 04.05.2017

« înapoi