Avizier

Avizier

Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a Universității din București - 2024

ZILELE PORȚILOR DESCHISE la Facultatea de Drept a Universității din București 12-18 mai 2024

În perioada 12-18 mai 2024, Facultatea de Drept a Universității din București organizează evenimentul Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a Universității din București, în cadrul căruia toți elevii interesați de perspectiva de a deveni student la Drept vor putea participa la următoarele activități:

- Duminică, 12 mai 2024, va fi organizată simularea concursului de admitere la programul de licență al Facultății de Drept a Universității din București. Informațiile suplimentare privind această activitate pot fi consultate prin accesarea următorului link:https://drept.unibuc.ro/Simulare-concurs-de-admitere-s1365-ro.htm

- În perioada 13-17 mai 2024, Facultatea de Drept va primi vizite ale grupurilor organizate de elevi, cu îndeplinirea următoarelor cerințe: 1. vizita să fie organizată de o unitate de învățământ preuniversitar și solicitată în prealabil, iar grupul de elevi să fie condus de cel puțin un cadru didactic din respectiva unitate de învățământ; 2. solicitarea vizitei să fie făcută la adresa: ; 3. vizita se va putea realiza numai după confirmarea primită de la reprezentanții Facultății de Drept, cu stabilirea exactă a datei și orei vizitei; 4. grupul să fie compus din minimum 10 elevi; 5. vizitele se pot realiza doar în intervalele orare în care la Facultatea de Drept a Universității din București se desfășoară activități didactice.  

Duminică, 18 mai 2024, Asociația Studenților în Drept (ASD) va organiza evenimentul O zi student. Pentru informații detaliate, vă rugăm să contactați ASD și să consultați paginile de social media ale acesteia: https://www.facebook.com/events/1488383528696607/?ref=newsfeed&locale=ro_RO

- Pe durata Zilelor Porților Deschise a Facultății de Drept a Universității din București, Facultatea de Drept va primi elevii doritori să participe (în public) la evenimentele organizate în această perioadă, dedicate comunității academice a facultății, respectiv: → Campionatul de Șah al Facultății de Drept (14-15 mai 2024, sala de Șah din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității din București): https://drept.unibuc.ro/Campionatul-de-Sah-al-Facultatii-de-Drept-Universitatea-din-Bucuresti-editia-a-IV-a-s490-ev761-ro.htm; → Conferința națională de Dreptul familiei (16 mai 2024, Sala Stoicescu din Palatul Facultății de Drept): https://drept.unibuc.ro/Conferinta-nationala-de-Dreptul-familiei-Alienarea-parentala-Violenta-in-familie.-Remedii-s490-ev772-ro.htm. Elevii interesați sunt rugați să își anunțe prezența, cu cel puțin 2 zile înainte de data evenimentului, la adresa de e-mail: . Participarea este posibilă în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu drag!Data publicării: 09.05.2024

« înapoi