Despre noi

Hexagonul Facultăților de Drept - Timișoara 2022

În perioada 13-16 aprilie a avut loc ediția 2022 a Hexagonului Facultăților de Drept, care s-a organizat la Timișoara, în format restrâns, doar cu participanții la probele științifice.  

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut locul al II-lea în clasamentul general, câștigând probele de drept constituțional și drept penal și ocupând locul al IV-lea la proba de drept civil. 

Îi felicităm pentru aceste rezultate pe studenții care au reprezentat Facultatea și pe coordonatorii lor:

- Drept constituțional: studentele Larisa Ionescu (gr. 402) și Ana-Ilinca Zamă (gr. 315), coordonate de lector univ. dr. Ramona Popescu și drd. Cosmin Pintilie; 

- Drept penal: studenții Andreea Vlădăreanu (gr. 405) și Tudor Chițimia (gr.318), coordonați de drd. Valentina Dinu, cu sprijinul drd. Ionuț Vișinescu, drd. Florin Bobei, drd. Ștefana Sorohan, drd. Marius Sima, drd. Tiberiu Stănescu și conf. univ. dr. Andra-Roxana Trandafir;

- Drept civil: studenții Iulia-Andreea Ștefan (gr. 402) și Mircea Vasile (gr. 317), coordonați de lector univ. dr. Cristian Paziuc, lector univ. dr. Vladimir Diaconiță, drd. Carina Vermeșan, drd. Silviu Munteanu, drd. Alexandru Stan și masteranzii Cristian Cealera și Călin Stefanopol.

Hexagonul Facultăților de Drept a fost câștigat anul acesta de echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Adresăm felicitări echipei câștigătoare, precum și tuturor participanților la această ediție a Hexagonului.

De asemenea, mulţumim Facultăţii de Drept a Universităţii de Vest din Timișoara pentru primirea călduroasă şi pentru organizarea impecabilă a evenimentului. 


Conducerea Facultății de Drept

București, 16 aprilie 2022