Activitate 2012-2013

Participarea la Prezentarea Grupului Partener al Institutului Max Planck pentru Criminologie Balcanică, Zagreb, 28-29 iunie 2013
La data de 28-29 iunie 2013 a avut loc la Facultatea de Drept a Universităţii din Zagreb, Croaţia, Prezentarea Grupului Partener Institutului Max Planck pentru Criminologie Balcanică, Zagreb, 28-29 iunie 2013 (http://www.pravo.unizg.hr/criminologia-balcanica/en). Grupul are în vedere stabilirea unei reţele de cooperare în domeniul cercetării criminologice în Europa de Sud-Est şi îmbunătăţirea vizibilităţii în Europa şi dincolo de graniţele europene. Principalele domenii de cercetare ale Grupului sunt violenţa, crima organizată şi pieţele ilegale; sentimentele şi percepţia (ne)siguranţei şi criminalitatea; condamnările internaţionale.

În cursul prezentării, au avut loc trei evenimente: ceremonia de inaugurare, prezentarea programului de cercetare al Grupului Partener şi o prezentare privind strângerea de fonduri.

La această manifestare Facultatea noastră a fost reprezentată de doamna asist. univ. dr. Andra-Roxana Ilie, de la Departamentul de Drept Penal.

« înapoi