Despre noi

Conferința națională In memoriam prof. Viorel Mihai CIOBANU

Procesul civil la începutul mileniului III

10 ani de la intrarea în vigoare a noului Cod de Procedură Civilă

Din dorința de a omagia memoria Profesorului Viorel Mihai CIOBANU, de la care au învățat procedură civilă peste 40 de promoții de studenți, și cu ocazia împlinirii a 10 ani de la intrarea în vigoare a noului Cod de procedură civilă, al cărui părinte a fost prof. CIOBANU, Centrul de procedură civilă al Facultății de Drept a Universității din București organizează conferința națională «Procesul civil la începutul mileniului III».

Conferința se va desfășura pe data de 17 februarie 2023, în sălile Palatului Facultății de Drept, în paneluri simultane. Lucrările acesteia pot fi audiate atât față în față,

cât și online la: 

 – lucrările din Sala Constantin Stoicescu

 

 – lucrările din Sala Petre Antonescu

 

– lucrările din Sala de Consiliu

Programul conferinței poate fi consultat AICI.

Participarea la conferință se poate face doar în urma completării unui formular, cel târziu pe 14 februarie 2023, care poate fi accesat: AICI

Conferința beneficiază de acreditare INPPA, motiv pentru care avocații participanți vor trebui să completeze în formularul de înscriere numărul de telefon la care pot fi contactați, precum și baroul la care sunt înscriși.

Pentru participarea la conferință atât față în față, cât și online, se vor emite la cerere certificate de participare nominale. Acestea vor putea fi ridicate în timpul conferinței de la un desk special amenajat în acest sens sau în zilele următoare de la decanatul facultății.

Nu se percepe taxă de participare, accesul fiind gratuit.

Limba conferinței este româna.

Cu ocazia acestei conferințe va avea loc și lansarea volumului In memoriam Viorel Mihai CIOBANU, volum care reunește peste 1.200 de pagini de studii ale unor reputați specialiști în drept, dedicate celui pe care l-au cunoscut, l-au admirat, l-au respectat și cu care a colaborat pe parcursul timpului.

 
Sponsorii acestui eveniment sunt U.N.B.R., I.N.P.P.A., Casa de Asigurări a Avocaților – Filiala București, Therme București, Primavera Developement, Popovici Nițu Stoica și Asociații și Pop Briciu Crai - Attorneys at Law, cărora le mulțumim pentru generozitate.