Despre noi

Taxa de participare

400 lei/persoană
Reduceri
250 lei/persoană pentru înscrierile până la data de 15 mai 2014

Detalii privind plata taxei de participare

Taxa de participare nu este purtătoare de TVA şi, odată transferată, nu este returnabilă.

Plata taxei pentru participare se efectuează prin transfer bancar în contul Asociaţiei „Conferinţele Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti”, Bucureşti, Bd. M. Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, CIF 27708425, IBAN RO47BRDE410SV94438074100, deschis la BRD, unitatea M. Kogălniceanu.

În cadrul ordinului de plată, la rubrica „detalii” trebuie precizate numele şi prenumele persoanei/persoanelor pentru care se efectuează plata taxei de participare.
Factura aferentă plăţii poate fi ridicată în original în prima zi a conferinţei de la un desk special amenajat în acest scop.
În cazul în care doriți emiterea facturii pe o altă entitate decât cea plătitoare, vă rugăm să trimiteți toate aceste detalii la adresa , imediat după efectuarea plății.

Data limită de efectuare a tuturor plăţilor – 23 mai 2014 inclusiv

În vederea emiterii ecusoanelor conferinţei se vor trimite prin e-mail, la adresa , numele şi prenumele participantului/participanţilor, instituţia reprezentată, funcţia deţinută, împreună cu o copie a OP-ului aferent taxei de participare. Accesul în sala de conferință se face exclusiv pe baza ecusonului nominal.