Despre noi

Alte detalii

Cazare

Participanții din afara Bucureștiului care doresc să se cazeze în apropierea Facultății de Drept pot beneficia de tariful preferențial cu mic dejun inclus, oferit de Hotelul IBIS Parlament, de 192 lei/ cameră /noapte camera SGL și 233 lei/cameră/noapte camera DBL. În camera SGL se va caza o singură persoană, în camera DBL două persoane, care sunt de acord să fie cazate împreună și își vor face rezervarea simultan.

Tarifele includ toate taxele.

Rezervările vor fi făcute de fiecare participant în parte, precizând că aparține grupului ”Facultatea de Drept”, pentru a beneficia de tarifele mai sus menționate. Rezervarea este considerată fermă în momentul în care este înregistrată plata în contul hotelului.

Datele de contact ale hotelului sunt următoarele:

Hotel IBIS Palatul Parlamentului
str. Izvor, nr. 82-84, sector 5, București
rezervări: (+40)21/4011011
telefon recepție: (+40)21/4011000
fax: (+40)21/4022898
e-mail:

Numele grupului pe care trebuie făcută rezervarea pentru a putea beneficia de tariful preferențial este FACULTATEA DE DREPT. Data limită pentru rezervări este 14 martie 2014.

Volum cu toate prelegerile susținute în cadrul conferinței

Toate prelegerile susținute în cadrul acestei conferințe vor fi publicate în cadrul unui supliment al Analelor Universității din București - Seria Drept și va fi distribuit gratuit, prin poștă, fiecărui participant plătitor la conferință. În acest sens, vă rugăm să ne comunicați adresa de expediere, odată cu datele personale care vor fi consemnate pe ecuson.